Familie-opstellingen

Familieopstelling Methode: systemisch werken in één op één situaties.

Met de familieopstelling Methode, één op één situaties, werk ik met jou als individu aan een opstelling. Je brengt jouw hulpvraag in, een probleem situatie waar je last van hebt of in vastloopt. De opstelling wordt gedaan door te werken met voorwerpen die tijdelijk de plek innemen van personen of gevoelens. De familieopstelling heeft als doel dat het je innerlijke patronen zichtbaar maakt.

Familie-opstelling met representanten

Nog doeltreffender is werken met representanten. Tijdens een familieopstelling met representanten, nemen zij de plek in van personen of een thema. De representanten verplaatsen zich in de persoon en zullen informatie geven vanuit de energie, het fenomenologische veld.

We gaan aan de slag om inzicht te krijgen in de verstrikkingen, tijdens de opstelling. Je zult merken dat bepaalde patronen steeds opnieuw terugkeren en je leert dit te herkennen. Herkenning is een belangrijke stap in het vinden van rust en harmonie in jouw systeem.

Ieder mens is onderdeel van een systeem zoals bijvoorbeeld je familie en je eigen gezin. In systemen beïnvloeden mensen elkaar. Een familieopstelling is een effectieve methode om zichtbaar te maken hoe de verstrikkingen, meestal vanuit loyaliteit binnen dit systeem, werken. Wij doen meestal dingen die onze ouders deden en door de verstrikkingen ontstaan bepaalde patronen of belemmeringen die ertoe leiden dat wij ons leven en werk niet vrij kunnen vormgeven zoals we dat zelf willen.

Een familieopstelling geeft inzicht in hoe deze loyaliteitspatronen werken en kan laten zien welke beweging nodig is om onze autonomie weer te verkrijgen.

Ik begeleid je tijdens de opstelling en help je om inzicht en beweging te krijgen in dat wat er speelt. Hierdoor wordt de weg, om tot verbetering van de situatie te komen, open gelegd. Een oplossing van de problemen komt vaak pas in zicht als je op een dieper, onbewust niveau wordt aangesproken.

“Alles wordt glashelder weergegeven, alsof je door een glazen bol kijkt!”

Mijn ervaring is dat de Familieopstelling Methode een helder inzicht geeft in de situatie en dat het een bijzondere verdieping geeft aan het proces waarin je je bevindt.

  • Heb jij persoonlijke vraagstukken waarmee je graag aan de slag wilt?
  • Loop jij al een tijd met opvoed vragen en kom je er niet uit?
  • Heeft je kind last van pestsituaties en of belemmerende gevoelens?
  • Merk jij dat je problemen hebt in een familiesituatie of een ander systeem waarvan je deel uitmaakt?
  • Loop jij op je werk steeds tegen dezelfde issues aan?

Wil jij graag opheldering, inzicht en verandering in de situatie? Kom en ervaar hoe een familieopstelling één op één  of met representanten jou kan ondersteunen om de balans in bepaalde systemen en dynamieken te herstellen.

De kosten van één op één familieopstelling á 1,5 uur zijn € 135,00 inclusief btw.

De kosten voor een dagdeel familieopstellingen met representanten bedraagt: voor de vraaginbrenger €175,00 en Representanten betalen een tarief van €25,00.

Kijk voor actuele data familieopstellingen met representanten op mijn Facebook of LinkedIn pagina!

“Door mijn eigen ervaring met familieopstellingen heb ik ervaren dat verstrikkingen zichtbaar worden, mijn patronen helder en de oplossing voelbaar. Daarmee kan ik weer verder!”

Ik neem wat ik krijg
Niks meer en niks minder
Het is wat het is
En dat wat ik graag zou willen,
Geef ik aan mezelf
Dan kan ik het leven ten volle nemen
En neem ik mijn plek ten volle in

Zie mijn Facebook-pagina of LinkedIn-pagina voor data en actuele aanbod!

Meld je nu aan:


    Zie mijn Facebook-pagina of LinkedIn-pagina voor data en actuele aanbod!

    Reacties zijn gesloten.