Luisterkind Methode

Luister jij wel eens naar jouw innerlijke stem? Of duw je deze met regelmaat weg! Jouw innerlijke stem is de stem van je hart, deze mag gehoord worden. Ik help je om weer in verbinding te komen met jezelf. En je hoeft niet naar mijn praktijk te komen. Al het contact gaat via de e-mail! Dus de “drempel” kunnen we al overslaan.

Als Luisterkindwerker heb ik geleerd om op een zuivere manier in contact te komen met jou of de persoon voor wie de afstemming wordt aangevraagd. De kern van een afstemming is het luisteren naar een diepere laag, je onderbewuste laag. Ik luister naar wat er echt gezegd mag worden! Gun jezelf een Luisterkind afstemming om verder te komen in jouw persoonlijke groei. Jij bent toe aan een nieuwe start of staat midden in een nieuwe fase van je leven of jij wilt graag antwoorden hebben op vragen die maar ronddolen in je hoofd! De Luisterkind afstemming helpt je om weer verbinding te maken met jezelf, jouw kern. Het helpt je los te komen van oude patronen en er ontstaat ruimte in je systeem.

Mijn ervaring met een Luisterkind afstemming is dat de herkenning en erkenning van jezelf zo raak zijn! Het helpt je verder met de vraagstukken in je leven, over je kinderen, je werk, je sociale contacten en je relatie

Hoe gaat een afstemming in zijn werk?

De Luisterkind Methode is een methode waarbij er een afstemming gedaan wordt in de energie van een persoon, zonder de persoon in kwestie (kind of volwassene) op het moment van afstemming te zien of te spreken. Alle contact verloopt via de e-mail.

Als Luisterkindwerker maak ik contact met het onderbewuste van de aanvrager. In de energie ga ik samen kijken naar waar de persoon tegenaan loopt, welke oplossing er voor handen ligt en welke handvatten gebruikt kunnen worden zodat er meer rust kan komen in persoon of de situatie. Alle informatie beschrijf ik tot in detail, zodat je in de afstemming mee kunt lezen wat er gezegd en gedaan is. Omdat de afstemming vaak op diverse lagen doorspeelt is het belangrijk de afstemming meerdere keren te lezen. De Luisterkind afstemming heeft vaak gelijk al effect en brengt veel rust in een korte tijd.

Wat ik nodig heb om een Luisterkind afstemming te maken:

  • een foto
  • naam en geboortedatum
  • en vragen waar je graag antwoord op wilt hebben

Voor wie?

Anders dan de naam doet vermoeden, zijn Luisterkind-afstemmingen niet alleen mogelijk bij kinderen, maar ook volwassenen kunnen een Luisterkind-afstemming aanvragen.

Je kunt ook voor mensen met een verstandelijke beperking of mensen die zich door ziekte niet meer verbaal kunnen uiten een afstemming aanvragen. Een specifieke groep vormt de overleden mensen en ongeboren kinderen.

Als je een afstemming aanvraagt voor een ander, zoals je zoon of dochter, houd er dan rekening mee dat er toestemming gevraagd moet worden aan de persoon.

Kinderen boven de 10 jaar moeten zelf ook toestemming geven aan hun ouders en onder de 10 jaar is er geen toestemming nodig, mits de ouder de afstemming aanvraagt.

Geef jij een cadeau aan jezelf of voor een ander?

Ben jij ook zo ontzettend toe aan opheldering, een liefdevolle arm om je heen, een helder antwoord? Vraag dan nu een Luisterkind afstemming aan! Het voelt als een liefdevolle omarming en een belangrijke stap vooruit! Echt een cadeau aan jezelf!

Ontvang de persoonlijke afstemming binnen 14 dagen in je mailbox!

De kosten voor een Luisterkind afstemming zijn € 85,00 inclusief btw.

Houd mijn Facebook-pagina in de gaten voor leuke acties, gratis mini-afstemmingen en korting op een Luisterkind afstemming. Ben jij ook geïnteresseerd in de opleiding tot Luisterkindwerker van Diana van Beaumont neem dan een kijkje op de site www.dianavanbeaumont.nl

Reacties zijn gesloten.