Verdiepingsdagen

Welkom bij het aanbod Verdiepingsdagen van Toermalijn.
Tijdens deze verdiepingsdagen wordt er gewerkt vanuit een creatief therapeutische- en systemische grondslag.

Voor professionals en studenten

De verdiepingsdagen zijn voor studenten en professionals. Dus ben jij nog aan het studeren tot kindercoach/therapeut of een professional in het werkveld en werkzaam met kinderen, pubers en volwassenen en vind jij het leerzaam om via creatieve middelen aan de slag te gaan, dan is dit wat voor jou.

Verdiepingsdag 1. Systemisch werken in 1 op 1 situaties

Wil jij graag verdieping op het gebied van Systemisch werken in 1 op 1 situaties? Met de familieopstelling Methode werk je met een cliënt/coachee als individu aan een opstelling. De opstelling wordt gedaan door te werken met voorwerpen die tijdelijk de plek innemen van personen, gevoelens, belemmeringen etc. De voorwerpen kunnen houten poppetjes zijn maar je kunt ook denken aan; playmobil, lego, lege flessen, knuffels, edelstenen en vloerankers.

Doel van deze dag is dat je nog meer aanbod in je rugzak krijgt en dat je leert aan te sluiten bij de wereld van een jouw cliënt. We gaan tijdens deze verdiepingsdag met elkaar oefenen en er zullen verschillende opstelling thema’s aan bod komen.

Familieopstellingen heeft als doel dat het je innerlijke patronen zichtbaar maakt, je krijgt helderheid met wie of wat deze patronen verband houden en je kan hiermee ruimte creëren voor acceptatie en verandering. We werken met de Universele wetmatigheden van Bert Hellinger; Ordening, Balans in geven en nemen, erbij horen en erkennen wat er is. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de grondhouding van jou als hulpverlener. Deze dag is van 10.00 tot 16.00 uur en staat in het teken van Doen en Ervaren!

 • Alle benodigde materialen om een 1 op 1 opstelling te kunnen oefenen
 • Hand-outs als naslagwerk
 • Koffie, thee & water en een lekkere versnapering
 • Inclusief gezonde lunch (voorkeuren kunnen doorgegeven worden)
 • Kosten € 125,00 euro pp
 1. Datum 1
 2. Datum 2
 3. Datum 3

Speciale aanbieding!
Voor studenten van Psychodynamica is er een speciale korting van 20% ovv je KC nummer. Alleen geldig voor verdiepingsdag 1.

Verdiepingsdag 2. GevoelsVerkenner® Methodiek

Ga je mee op ontdekkingsreis met de GevoelsVerkenner® methodiek?

Wil jij leren werken met de GevoelsVerkenner® methodiek? Dan biedt deze verdiepingsdag je tools die je bewuster en creatiever maken in het verkennen van je gevoelsleven. De methodiek brengt je verrassend snel tot (nieuwe) inzichten. Laat je deze dag onderdompelen in de mooie en waardevolle methodiek van Greetje Welten.

We gaan praktisch aan de slag, zodat je deze methodiek zelf kunt ervaren. Je krijgt zoveel tools mee én het GevoelsVerkenner werkboek, zodat je direct zelf aan de slag kunt in jouw (toekomstige) praktijk.
We gaan op deze dag op avontuur langs alle verkenners. Te beginnen bij; De GevoelsVerkenner, de Graver, de Waterlander, de Ziener, de Krachtzetter, de Hartopener, de Rondhanger en de Wegkijker. Ik kan je vertellen, het wordt een super leuke en intense ervaring. En meteen toepasbaar binnen jouw eigen werkveld! Deze verdiepingsdag is van 10.00 tot 16.00 uur en staat in het teken van Doen & Ervaren.
Ben jij student, Kindercoach of therapeut en werk je met kinderen, pubers, jongeren en gezinnen en ben jij nieuwsgierig naar deze fantastisch makkelijk toepasbare GevoelsVerkenner® methodiek, meld je dan aan!

Inclusief:

 • GevoelsVerkenner werkboek
 • Hand-out als naslagwerk
 • Koffie, thee & water en een lekkere versnapering
 • Gezonde lunch (voorkeuren graag vooraf doorgeven)
 • Kosten € 185,00 euro pp
 1. woensdag 24 mei 2023
 2. vrijdag 9 juni 2023

Criteria om mee te doen:
Voordat je deelneemt aan deze prachtige GevoelsVerkenner verdiepingsdag is het belangrijk dat je de methodiek van Greetje Welten reeds in je bezit hebt. Je kunt de methodiek ook aanschaffen tijdens de Verdiepingsdag bij Toermalijn Of bestel de Gevoelsverkenner hier.

Ik vraag je om de methodiek met het handboek en de bijgaande kaarten voorafgaand aan de verdiepingsdag door te lezen. Zodat je alvast een beetje bekend bent de GevoelsVerkenners en de achterliggende theorie. Het is waardevol als je al een keer met de methodiek hebt geoefend. Dit kan ook met je intervisiegroepje en hoeft niet in een werksetting. Een keer toepassen met een kennis, familielid of gewoon voor jezelf kan natuurlijk ook.
Je ontvangt deze dagen ook extra tips in het werken met de originele GevoelsVerkenner poppetjesset van Anneke Coolen van Verwonderland.

Ben jij kindercoach of volg je nog een studie tot kindercoach of ben jij een professional en en heb ik je enthousiast gemaakt, dan kan jij verdiepingsdag de basis volgen!

Verdiepingsdag de basis

Wil je als toekomstige coach/therapeut meer werken met creatieve middelen binnen je sessies? Dan biedt deze verdiepingsdag “de basis” een leuk pakket voor jou. We gaan deze dag experimenteren met tekenmaterialen, post-it opdracht, rollenspel, visualisaties, kiezelstenen en poscastiften. Een dag boordenvol creatieve mogelijkheden om toe te passen binnen jouw werk als coach of therapeut.

Inclusief:

 • Alle benodigde materialen om mee te werken
 • Hand-outs als naslagwerk
 • Koffie, thee & water met een lekkere versnapering
 • Inclusief gezonde lunch (voorkeuren kunnen doorgegeven worden)
 • Kosten € 165,00 euro pp
 1. Datum 1
 2. Datum 2
 3. Datum 3

Algemene voorwaarden Verdiepingsdagen/workshops

Deelname

Deelname aan een verdiepingsdag of workshop van Toermalijn, geschiedt op volgorde van aanmelding en betaling. Er is een minimum van 7 en een maximum van 12 deelnemers. De factuur dient voor aanvang van de training voldaan te zijn.

Annulering

Bij annulering tot 4 weken voor aanvang ontvangt de deelnemer het cursusgeld minus 30 euro terug. Bij annulering tussen 4 en 2 weken wordt de helft van het cursusgeld teruggestort. Bij afmelding 2 weken of minder voor aanvang van verdiepingsdag/workshop vindt geen terugbetaling meer plaats. Bij annulering op de dag zelf, door onvoorziene omstandigheden, bied ik u de mogelijkheid om aan één van de volgende verdiepingsdag/workshop deel te nemen.

Mocht een verdiepingsdag/workshop geen doorgang kunnen vinden, wordt er zo snel mogelijk een nieuwe datum gepland.

Materialen

Inclusief creatieve materialen en het vermelde cursusmateriaal maar exclusief de Gevoelsverkenner methodiek van Greetje Welten, de Gevoelsverkenner staptegels, de Gevoelsverkenner poppetjes van Anneke Coolen van Verwonderland.

Verantwoordelijkheid

Hetgeen de deelnemer binnen de verdiepingsdag/workshops leert, wordt onder zijn/haar eigen verantwoording in praktijk gebracht. Janneke van Lint van Toermalijn, zet zich optimaal in om de deelnemers zo goed mogelijk op te leiden en te ondersteunen. Bij vragen kunnen deelnemers altijd via mail of telefoon bij haar terecht. Janneke van Lint van Toermalijn is niet aansprakelijk voor zaken voortvloeiend uit de werkwijze van de deelnemer.

Vertrouwen

Binnen de verdiepingsdagen en workshops werken we vanuit vertrouwen. Respect voor de privacy van deelnemers en trainer is daarom vanzelfsprekend.

Foto’s

Tijdens de trainingsdagen kunnen er foto’s gemaakt worden door en voor Toermalijn, Janneke van Lint. En met wederzijds akkoord kunnen deze foto’s als reclame doeleind op social media worden geplaatst.

Mocht de training door onvoorziene omstandigheden (ziekte trainer, extreme weersomstandigheden, corona lock-down of o.i.d.) niet door kunnen gaan dan word je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld. In overleg wordt er een alternatieve datum gepland of ontvang je je inschrijfgeld retour.

Meld je nu aan:


  Zie mijn Facebook-pagina of LinkedIn-pagina voor data en actuele aanbod!

  Reacties zijn gesloten.