Voor studenten

Hallo Kindercoachstudent van de Academie voor Psychodynamica. Welkom op mijn website. Jij hebt mij ontmoet tijdens de lesdag Kind gerelateerde Werkvormen KGW101. Je hebt al even rondgekeken op mijn website, wat ik je te bieden heb en met welke methodes ik werk. En nu ben je nieuwsgierig naar meer! En dat is nou juist de bedoeling.

Heb jij zin om je te verdiepen, na de enerverende en creatieve lesdag Kind Gerelateerde Werkvormen 101, dan kan je samen met je studiegenoten je aanmelden bij Verdiepingsdag 1 en/of bij de Verdiepingsdag Gevoelsverkenner methode van Greetje Welten.

De verdiepingsdagen staan boordenvol nieuwe, creatieve manieren van werken met kinderen, pubers en volwassen en gezinnen!  

Ik werk met kleine groepen van minimaal 5 en maximaal 12 personen. Mocht er vanwege de groepsgrote uitgeweken worden naar een grotere ruimte dan wordt het adres van te voren gecommuniceerd.

Leertherapie

Leertherapie helpt jou om je verder te ontwikkelen als professional en helpt om bewuster te worden van je blinde vlekken en je eigen denkpatronen. Op basis van jouw POP nemen we een kijkje naar je eigen gedrag en hoe dit de interactie met anderen en/of je cliënten beïnvloed. Ook kun je in de leertherapie oefenen met vaardigheden die je eigen wilt maken. Leertherapie wordt ingezet als deel van de opleiding tot kindercoach bij de academie voor psychodynamica. Er worden (meestal) 4 verdiepende sessies afgesproken en de kosten bedragen 75 euro per uur, een leertherapie sessie duurt 1,5 tot max 2 uur.

Afhankelijk van je doelen en behoeften bied ik leertherapie vanuit het volgende referentiekader;

  • Creatieve therapie spel-drama en beeldend
  • Systemisch werk, familieopstellingen
  • Mindmapmethode
  • GevoelsVerkenner methode
  • Hulpvraag-kern-doel

Reacties zijn gesloten.