Workshops

Rollenspel workshop voor kinderen

In 10 bijeenkomsten werken we aan zelfvertrouwen, grenzen zoeken en versterken, jezelf presenteren, oefenen van sociale vaardigheden, woorden geven aan gevoelens en ontdekken dat er meer kinderen zijn zoals jij!

rollenspel zelfvertrouwen

Puber Point

Workshop voor pubers door pubers. Elke week bijeenkomsten met gesprekken over puberthema’s; je niet begrepen en gezien voelen, behoefte aan begrip en erkenning inzicht gevende thema’s; Wat laat ik zien, Wat voel ik, wat wil ik, wat kan ik en een heel belangrijke vraag: wie ben ik? Tevens worden er tijdens de bijeenkomst gebruik gemaakt van creatieve middelen.

Verdiepingsdag voor kindercoaches

Ben jij al kindercoach of nog bezig met je opleiding en wil jij graag je rugzak vullen met creatieve technieken? Dan ben je van harte welkom op de verdiepingsdag van Toermalijn. Tijdens de workshop ontvang je verschillende technieken in een hand-out waarmee je in je eigen praktijk direct aan de slag kunt. Deze dag staat in het teken van Doen & Ervaar!

Thuiskomen bij jezelf

Workshop voor vrouwen. Een kortdurende en inzicht gevende workshop met als doel: Thuiskomen bij jezelf. Verbinding en contact, puurheid, oprechtheid, bewust kiezen voor de weg naar binnen om je innerlijke stem te laten spreken. Tijdens de workshop zullen er diverse creatieve activiteiten aangeboden worden om inzicht te krijgen in het bewustwordingsproces.

vrouwen groep thuiskomen

Zie mijn facebookpagina voor data en actuele aanbod! »

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.